Multidisciplinaire teamrevalidatie

Wij zijn een enthousiast multidisciplinair team met fysiotherapie, logopedie en ergotherapie. Wij richten ons op revalidatie waarbij er problemen zijn op meerdere gebieden en waarvoor een team nodig is. Wij hebben een gezamenlijke aanpak en werken intensief met elkaar samen. Voor meer informatie kijkt u bij multidisciplinair.

Neurologie
Teamrevalidatie is een zelfstandige praktijk en gespecialiseerd in neurologische aandoeningen.

Wij werken praktisch en veel aan huis.
Wij zijn allen ervaren therapeuten en experts op het gebied van neurologie, geriatrie en complexe revalidatie. Onze behandelduur is kort, omdat wij werken met kennisoverdracht en zelfmanagement van de revalidant. Samen bepalen we hoe de revalidatie er uit ziet en aan welke doelen we gaan werken. Door ook aan huis te behandelen kan er efficiënt gerevalideerd worden.

Ergotherapie, logopedie en fysiotherapie
Naast vragen voor teamrevalidatie kunt u ook bij ons terecht voor behandelvragen voor alléén ergotherapie, logopedie of fysiotherapie. Meer informatie kijkt u bij de desbetreffende discipline.

Corona beleid 2021

Praktijk Teamrevalidatie volgt de ontwikkelingen rond het coronavirus actief. Wij volgen de RIVM richtlijnen en de adviezen van onze beroepsverengingen over de te treffen maatregelen. Klik hier voor alle informatie.

Post Covid revalidatie
Heeft u Corona (COVID 19) gehad en kampt u nog met restverschijnselen? Binnen ons behandelteam hebben we diverse collega’s die gespecialiseerd zijn in de revalidatie na Corona.
Klik hier voor meer informatie 

Actueel

Op onze pagina Actueel vindt u artikelen over van alles wat met de hersenen te maken heeft en we geven tips voor interessante websites of podcasts. Lees verder

Samenwerkingsverband met:

Lid van:

Aangesloten bij